ELINAN STOORI

Mikä on mieleenpainuvin matkasi?

Matkat jättävät meille useimmiten pysyvimmän muistijäljen. Irrottaudummehan pois totutusta ympäristöstä ja pääsemme kokemaan uutta. Oma mieleenpainuva matkani menee seuraavasti:

Nuorena tyttönä pääsin karavaanarimatkalle ystäväni Saijan perheen kanssa. Pakkasimme asuntovaunun ja suuntasimme sukuloimaan Nauvoon, Turun saaristoon. Ajelimme kiireettömästi läpi Suomen pysähdellen uimaan, syömään ja yöpymään. Nauvon sukulaiset ottivat meidät avosylin vastaan. He veivät meidät veneellä kalastamaan ahvenia, ja kalastuksen lomassa hyppäsimme uimaan suolaiseen mereen. Illalla perkasimme kalat ja savustimme iltapalaa. Tunsin tulleeni kotiin. Viimeisenä iltana sukulaiset järjestivät meille ihka oikeat rapujuhlat. Reissumme oli niin ihana, että kotiin lähtiessä lupasin palata Nauvoon kalastajan vaimoksi.

Ympäröivä tila, yhdessä tekeminen ja sydämellinen vieraanvaraisuus tekevät unohtumattoman vaikutuksen. Eri aistielämykset viimeistelevät pysyvän muistijäljen.

Ystäväni sukulaiset kyselivät vielä vuosikymmenten päästä kalastajatilannettani. Saija joutui aina vastaamaan kielteisesti, kunnes viisi vuotta sitten tilanne muuttui. En löytänyt kalastajaa, vaan purjehtijan, jonka kanssa rakkaus mereen yhdistää meidät lujaksi tiimiksi. Nyt aloitamme oman merenrantakohteen rakentamisen. Haluamme jakaa upean elementin mahdollisimman monen kanssa.

Parhaimmillaan matka voi olla elämys, oppimiskokemus, joka muuttaa meitä ihmisinä. Hyvän ja mieleenpainuvan kokemuksen voi mahdollistaa myös pienemmässä mittakaavassa. Jokainen positiivinen kokemus tekee elämästämme hieman parempaa ja arjesta helpompaa. Tämän vuoksi ja näistä elementeistä syntyi Yrityksen TUNTU.

MITEN TEHDÄÄN TUNTU?

KIRJOITETAAN TARINA

TARKISTETAAN KOKEMUSPISTEET

SYÖTETÄÄN TARINA KOKEMUSPISTEISIIN

TESTATAAN & TOTEUTETAAN

YRITYKSEN TAKANA

ELINA TELLERVO STOOR

StooriTeller

Elina on luova ja elämyshakuinen person, joka rakastaa hyvää asiakaspalvelua. Elinan intohimo on parantaa yritysten asiakaspolkuja, jotta me kaikki saisimme mahdollisimman TUNTUvia palvelukokemuksia.