PALVELUT

iLme innoroomsin on nimensä mukaisesti tehnyt yrityksen alkuvaiheista saakka innovaatiotoimintaa. Vastuullisuus on yrityksen keskeinen toiminnan periaate. Palvelumuotoilusta on muodostunut iLmeen toimintatapa.

Kun nämä kolme yrityksen keskeistä osa-aluetta yhdistetään (innovaatiotoiminta + vastuullisuus + palvelumuotoilu), saadaan oma lähestymistapa kiertotalouteen. iLme innorooms onkin päässyt mukaan kiertotalouden projekteihin nimenomaan innovaatioiden osalta, ja tekee töitä päästäkseen kiertotalouden perehdyttäjäksi ja asiantuntijaksi.


INNOVAATIOTOIMINTA
uudet menetelmät

iLme  on avustanut yrityksiä uusien tuotteiden kehittämisessä sekä ideointia kehittävien menetelmien luomisessa. iLmeellä on meneillään myös oma iso innovaatioprojekti, jota on rahoittanut mm. Business Finland

VASTUULLISUUS
yrityksen arvot

Yrityksen vastuullisuus ja eettiset arvot nostavat koko ajan merkitystään. iLmeellä on luontainen kiinnostus kestävän kehityksen mukaisiin asioihin, ja vastuullisuutta käsitellään kaikissa iLmeen toimeksiannoissa.  

PALVELUMUOTOILU
asiakaskokemukset

Yrityksen brändi on yhtä vahva kuin asiakkaan mielikuva yrityksestä on. Kun brändi rakennetaan pehmeillä palvelumuotoilun menetelmillä sekä insinöörimäisellä tuotteistuksella, saadaan selkeä käsikirja asiakkaan positiivisen mielikuvan vahvistamiseen.

SISÄLTÖMARKKINOINTI
yritysviestit ja tarinallistaminen

Tarinallistaminen ei ole sama asia kuin satujen kirjoittaminen. Tarinallistaminen on sisältömarkkinointia, aitoihin asioihin perustuvaa, herättelevää markkinointia. Sen tavoitteena on oikaista ennakkoluuloja ja herättää asiakkaissa empatiaa sekä samaistumisen tunteita.

 • Elina Stoor on helppo yhteistyökumppani; suora ja välitön tyyppi, joka huomioi myös muiden mielipiteet ja näkemykset. Elinassa yhdistyvät luovuus ja luotettavuus.

  — Anu Harju-Myllyaho, Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti
 • Tornion kaupunki on vuosien aikana luottanut iLme innoroomsin luovaan ja energiseen osaamiseen useassa eri projektissa. Mm. Lapin Kullan Voimala -toiminnallinen kartoitus ja Kontti Pihalla-projektit ovat olleet Elinan vetäminä hankkeina innovatiivisia ja herätteleviä työkaluja kaupungin elävöittämisessä.

  — Jarmo Lokio, Tornion kaupunki
 • Elina Stoor on idearikas tyyppi, joka toimii nopeasti. Elina ajattelee työskennellessään muitakin kuin vain itseään ja on reilu yhteistyökumppani.

  — Johanna Ponkala, yhteistyökumppani
 • Elina oli Valoisten Kesäöiden ja Keskiyön Kasvattamaa Sinulle -hankkeen aarre.

  — Eveliina Niva, Kolarin Kunta

ELINA TELLERVO STOOR

StooriTeller

Elina on koulutukseltaan graafinen suunnittelija, joka on täydentänyt osaamistaan yhteisöviestinnän ja tapahtumatuottajan opinnoilla. Elinalla on kokemusta osallistavista menetelmistä ja tapahtumatuotannosta, työpajojen vetämisestä sekä erilaisista arviointitehtävistä. Elina on LEOn sertifioitu elämyskouluttaja, joka nivoo kaiken osaamisen yhteen.


KIINNOSTUITKO?